Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Sophia Manté-Essen, ik ben de eigenaresse van De Yoga Studio. Hier ziet u mij op de foto met mijn man Ben.

Hij, helpt waar hij kan op de achtergrond en is mijn steun en toeverlaat.

Vanaf 1997 ben ik bezig met Hatha yoga en het volgen van yoga lessen. Omdat ik het leuk vond en vind om les te geven ben ik in 1999 begonnen aan de 4 jarige opleiding tot yoga docente bij Samsara te Bilthoven. Na het behalen van mijn diploma ben ik in verschillende wijkgebouwen gaan lesgeven. Tevens ben ik mij toen ook in aanverwante dingen gaan verdiepen zoals Ground Control Pilates en Meditatie. In oktober 2007 is mijn lang gekoesterde droom, een eigen studio, werkelijkheid geworden. De studio geeft mij ook de kans om mijn interesses uit te diepen en om mij daar verder in te bekwamen. Inmiddels geef ik naast groepslessen in Hatha Yoga en  Ground Control Pilates ook groepslessen in CAY (Critical Alignment Yoga). Verder ben ik sinds juli 2016 de samenwerking aangegaan met Miranda Janssen van InfraLigne waar ik nu een aantal keer in de week Infrarood Yoga en Yoga Pilates lessen geef.

Inmiddels zijn er meerdere dames en heren op mijn pad gekomen om het aanbod in de Yoga Studio te versterken. Onder het knopje Docenten en Workshops stel ik ze aan u voor…

Daarnaast ben ik bezig met het opzetten van praktijk Mudrah (Energie voor elke dag). Met deze praktijk kan ik, mij richten op vragen van cursisten die niet in een groepsles passen en toch vooral extra aandacht en energie verdienen. Natuurlijk is Mudrah ook voor iedereen die geen lid is van de studio, maar het wel kan gebruiken om weer wat beter in zijn of haar vel te komen zitten. Kijk voor meer info onder het knopje Mudrah. 

Hiermee hoop ik u een kijkje in mijn leven gegeven te hebben en natuurlijk zou ik u ook graag eens ontmoeten in De Yoga Studio, bij Mudrah of bij InfraLigne voor de Infrarood lessen.

 Met vriendelijke groet,

 Sophia Manté-Essen