Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Sophia Manté-Essen, ik ben de eigenaresse van De Yoga Studio. Hier ziet u mij op de foto met mijn man Ben.

Hij, helpt waar hij kan op de achtergrond en is mijn steun en toeverlaat.

Vanaf 1997 ben ik bezig met Hatha yoga en het volgen van yoga lessen. Omdat ik het leuk vond en vind om les te geven ben ik in 1999 begonnen aan de 4 jarige opleiding tot yoga docente bij Samsara te Bilthoven. Na het behalen van mijn diploma ben ik in verschillende wijkgebouwen gaan lesgeven. Tevens ben ik mij toen ook in aanverwante dingen gaan verdiepen zoals Ground Control Pilates en Meditatie. In oktober 2007 is mijn lang gekoesterde droom, een eigen studio, werkelijkheid geworden. De studio geeft mij ook de kans om mijn interesses uit te diepen en om mij daar verder in te bekwamen. Inmiddels geef ik naast groepslessen in Hatha Yoga en  Ground Control Pilates ook groepslessen in CAY (Critical Alignment Yoga) oftewel yoga voor de wervelkolom.

Naast het aanbod in De Yoga Studio geeft ik stoelyogasessies bij bedrijven via HAVE-A-YOGABREAK.NL  en bied ik een online programma aan genaamd THE TOILET SERIES via SOPHIE AT WORK. Hiermee wil ik naar bedrijven gaan en korte Enerzigers gaan aanbieden. Dit kan online (d.m.v. een programma) of incompany. Energizers zijn korte oefeningen om meer energie te krijgen, weer even opnieuw te focussen, het hoofd leeg te maken, te werken aan rug-, nek-, schouderklachten. Dit om daarna weer fris en fruitig aan het werk te kunnen.

Ook wel het gezonde tussendoortje voor het bedrijfsleven genoemd.

Daarnaast ben ik sinds kort bezig met het ontwikkelen van een online yoga programma voor mantelzorgers.Dit programma is terug te vinden op www.demantelzorgercoach.nl. Hiermee wil ik mantelzorgers helpen om weer grip te krijgen op hun dagelijks leven naast het mantelzorgen.

Verder wil ik mij ook meer gaan toeleggen op het verzorgen van yoga weekenden en retreats.

Hiermee hoop ik u een kijkje in mijn leven te hebben gegeven. Natuurlijk zou ik u graag eens ontmoeten in De Yoga Studio.

 Met vriendelijke groet,

 Sophia Manté-Essen