Goodie bag brief

Hallo allemaal,

De kerst staat voor de deur en het einde van het jaar nadert. Buiten is het al wat frisser en de wind is soms guur. Daarom wil ik middels deze goodie bag  graag het onderstaande onder jullie aandacht brengen, om jullie alvast in een wat meer zomerse sfeer te brengen.:-)

Allereerst het yoga weekend in Egmond aan Zee gaat plaatsvinden van 17 t/m 19 mei 2019.Super leuk!! Ik heb er nu al zin in!! We zitten op dit moment op 19 kamers dus mochten er nog 1 of 2 kamers bij komen dan treed de korting voor de hotelkamers in werking.

Ambassadeurs gezocht!!

 Voor onderstaande cruise en retreat zoek ik deelnemers en daarbij vraag ik om jullie hulp. Wanneer jullie iemand aanmelden of zelf meegaan biedt ik een bonus aan:

Een 1 op 1 sessie van 60 minuten met de keuze uit:

  1. yoga / pilates les 2.  CAY les  3. meditatie sessie  4. chakra oplaad sessie

Yoga cruise: van 20 t/m 27 juli 2019  all inclusive op 2 diners aan land na € 875,00 exclusief vlucht.

Minimaal aantal deelnemers : 5

Tot eind januari 2019 geldt een vroegboekkorting van € 100,00 en als je mijn naam noemt bij het boeken, krijg je nog eens € 50,00 extra korting.

Alvast een impressie zien? Bekijk dan dit filmpje: https://vimeo.com/223629401

Rustpunt Mindfulness retreat: 14 t/m 18 september 2019 all inclusive € 849,00 exclusief vlucht. Dit retreat verzorg ik samen met Linda Martens van https://www.rustpuntcounselling.nl/

Minimaal aantal deelnemers: 10

Tot 1 januari 2019 is de early-bird prijs € 799,00

Alvast een impressie zien? Bekijk dan dit filmpje:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=8s1xRP1z9TU

Sophie at work:

Zoals jullie inmiddels weten ben ik bezig met een onlineprogramma op te zetten. Ik hoop met dit programma vanaf eind februari 2019 te kunnen gaan starten. Om het onlineprogramma zoveel mogelijk te fine tunen heb ik een enquête formulier samengesteld. En, hierbij wil ik jullie vragen om hem in te vullen, dit kan middels de papieren lijst in de goodie bag maar het kan ook online. Ik zou daar erg mee geholpen zijn.

Digitale versie van de enquête:

Enquête starten!

Privacy verklaring van Sophie at work : https://sophieatwork.nl/privacy-verklaring/

Als dank dat je jouw e-mail adres achter laat op het formulier in de goodie bag  of digitaal via de enquête link en dat je akkoord gaat met de privacy verklaring stuur ik je de video “Magische nekstretch en ontspanningsoefeningen.”

En, wanneer het onlineprogramma klaar is volgt er éénmalig een Nieuwsbrief met daarin het aanbod om het onlineprogramma 1 maand gratis te kunnen volgen.. Best wel leuk dus… 🙂

Kortom genoeg informatie om de komende 2 weken door te komen. Fijne Feestdagen en een heel mooi, inspirerend, leuk, liefdevol en gelukkig Nieuwjaar!

Groetjes,

Sophia Manté-Essen