Rustpunt avondwandeling

https://www.rustpuntcounselling.nl/activiteiten/10-rustpunt-avondwandeling

‘s Avonds na een dag vol indrukken van werk of andere bezigheden, neem ik je mee de natuur in om je hoofd en je lijf tot rust te brengen. De aandacht op jezelf en op al het moois in de natuur richten. We wandelen in stilte en doen tussendoor oefeningen uit de mindfulness, zodat we onze aandacht op het hier en nu kunnen richten. Een stiltewandeling in het bijzondere avondlicht brengt ons de rust en stilte die we nodig hebben om de dag met een ontspannen gevoel af te sluiten en alle indrukken die we gedurende de dag hebben opgedaan, te verwerken.

We sluiten deze wandeling af met een kop warme kruidenthee, om nog even na te genieten, voordat we weer ontspannen huiswaarts keren.

Tip: trek stevige schoenen aan die tegen een stootje en een beetje modder kunnen. Alleen bij heel slecht weer en minder dan 5 aanmeldingen gaat de wandeling niet door. Je wordt hier dan over ingelicht.

663 Boom zonsondergang kleurrijk 1920 Fotos voor Therapeuten 1560x878resized2

Informatie

Wanneer  dinsdag 24 april  van 19.15 tot 20.30
Waar De Elzen (startpunt parkeerplaats Paviljoen de Viersprong, Noorderelsweg 6, Dordrecht)
Prijs € 10,00 per persoon of 1 strip van de strippenkaart meer info op https://www.rustpuntcounselling.nl/activiteiten/10-rustpunt-avondwandeling