Sophia Manté-Essen

??????????????

Hier ziet u mij op het strand in Ibiza. Deze foto is niet om indruk te maken maar hij draagt het gevoel uit van wat ik wil bereiken in mijn lessen namelijk een uurtje tijd voor jezelf, onbezorgdheid of zo je wilt vakantie. Het plezier en inzicht in jezelf dat je kunt krijgen van bewegen en met je lichaam en geest bezig zijn. Maakt dat een uur omvliegt. Tijdens de lessen is er naast aandacht voor lichamelijke klachten natuurlijk ook tijd voor een lach en een traan. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk want iedereen doet mee op zijn of haar eigen niveau.  Ik heb 2 motto’s: 1.  “Bekijk het leven zoveel mogelijk van de zonnige kant en lukt het even niet dan is er morgen altijd weer een hele nieuwe dag met nieuwe kansen”. Dit klinkt natuurlijk heel zoet en klef maar uit ervaring weet ik dat verdriet en pijn geen goede raadgevers zijn. 2. Ik leef nu mijn mooiste leven.