De deuren van de online yoga studio zijn geopend!!

DYS heeft haar virtuele deuren geopend omdat persoonlijk contact tussen mensen onderling ten alle tijden belangrijk is.
Door van de nood een deugd te maken kunnen cursisten van De Yoga Studio Zwijndrecht nu toch bij elkaar komen en ook persoonlijk contact met elkaar hebben.

Samen de lessen volgen of op een later tijdstip mee doen als dat beter uitkomt. Alles is mogelijk. Omdat het ook allemaal vanuit je eigen huis kan is het ook heel veilig. Contact houden met je mede mens is heel belangrijk,

Daarom is er nu de mogelijkheid om mee te doen met de groepslessen in De Nederburgh via live zoom. Zodat contact voor en na de les met elkaar mogelijk is. Daarnaast worden de lessen ook via Facebook aangeboden en iedere week geplaatst op de besloten website pagina. Zodat je geen les hoeft te missen en je altijd mee kunt doen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

Wat houdt DYS online yoga in?

De groepslessen in zaal worden ook rechtstreeks uitgezonden via zoom en de besloten Facebook pagina. Het is dan ook mogelijk om voor en na de les contact met elkaar te hebben.

Tijdens de lockdown was er behoefte aan live zoom lessen en de vraag hiernaar is eigenlijk tot nu toe wel gebleven. Het is makkelijk om vanuit je eigen huis mee te doen. Als je een keer niet lekker bent of als je eigenlijk geen zin hebt om van huis weg te gaan is het een hele mooie en goede optie om gewoon online mee toe doen.
Zo blijf je op de hoogte en is er ook het broodnodige contact met de mede mens.

Op dit moment zijn de online lessen eigenlijk niet meer uit ons leven weg te denken, ze zijn er om contact te houden met de mensen om je heen en ook om het groepsgevoel te behouden.

De groepslessen in de zaal van De Nederburgh worden
gegeven op
maandag.

Lesrooster 2022 als het mogelijk is. 

18.00 – 18.55 u  CAY
19.30 – 20.25 u Combi yoga/pilates
20.45 – 21.40 u Hatha yoga

 

Op de dinsdag worden de lessen in De Yoga Studio gegeven zonder publiek.

18.00 – 18.55 u Pittige yoga
19.30 – 20.25 u Pilates
20.45 – 21.45 u  Ademtechniek & Stoelyoga

De lessen kunnen als groepsles in de zaal gevolgd worden. Daarnaast kun je live meedoen via zoom of Facebook.
Of, als de maandag een keer niet uitkomt 24/7 terugkijken via de besloten website pagina.

De lessen van maandag worden dinsdag geüpload en de lessen van dinsdag worden woensdag geüpload op de besloten website pagina.
Interesse in een proefles?

Stuur een email naar: info@yogazwijndrecht.nl

Of een WhatsApp naar: 06-19656981