Hallo,

Mijn naam is Sophia Manté-Essen en ik ben yogadocent en mantelzorgveteraan. Sinds 2007 ben ik de eigenaresse van De Yoga Studio in Zwijndrecht. De Studio en haar cursisten hebben mij door allerlei moeilijke en ook leuke momenten in mijn leven geholpen. En, zo sta ik er ook in naar mijn cursisten toe. De sfeer in de studio is altijd geweest “Bezorg de mensen een uurtje vakantie zodat ze tot rust kunnen komen en een moment voor zichzelf kunnen hebben”.

De Studio bestaat inmiddels 15 jaar!

Sinds kort heb ik mijn praktijk uitgebreid met coachingssessies. Hiermee wil ik iedereen die interesse heeft in het verdiepen van zijn/haar yoga practice de kans geven om dit te doen via 7 verdiepingssessies op de mat.
Daarnaast bied ik ook Mental coachingssessies aan zonder yoga.

Daarnaast ben ik ook bezig om mij in te zetten voor mantelzorgers. En, heb ik een online programma ontwikkelt voor mantelzorgers die het even niet meer zien zitten genaamd EHBM (Eerste Hulp Bij Mantelzorg door yoga) .

Meer informatie hierover: https://demantelzorgercoach.nl/

Verder ben ik frontvrouw van MAZOyoga dit is een website die yogadocenten en mantelzorgers in heel Nederland met elkaar in verbinding brengt. Het is mijn missie dat in 2025 50% van de mantelzorgers weet dat er een speciale yoga les voor hen in de buurt is die helpt om te ondersteunen, te ontspannen en een hart onder de riem te steken. Hiervoor geef ik ook bijscholingsdagen aan yogadocenten.

Meer informatie hierover : https://mazoyoga.nl/ 

Of stuur een WhatsApp naar: 06-19656981